Δεν το περίμενα ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει με ένα φορτηγό

Σήμερα η αγορά ενός σπιτιού είναι δύσκολη για εκείνους που είναι στο ξεκίνημα εκκινητές δεδομένου ότι δεν μπορούν να πάρουν γρήγορα υποθήκη από την τράπεζα ή από άλλες εταιρίες. Γι’ αυτόν τον λόγο, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν επιλέξει να φτιάξουν το δικό τους μικρό σπίτι για να μένουν, ή να μετατρέψουν ένα φορτηγό σε ένα όμορφο σπίτι. Στην Αμερική το να φτιάχνεις το δικό σου σπίτι γίνεται μια τάση.

Η Ιόνα και ο Μάρτιν αποφάσισαν και αυτοί να αγοράσουν ένα φορτηγό και να το μετατρέψουν σε δικό τους σπίτι. Συνολικά τους κόστισε μόνο 25.000$, αν συγκριθεί με την αγορά ενός σπιτίου ή διαμερίσματος το κόστος του είναι πολύ μικρότερο.

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο αυτού του ζευγαριού αποτελείται μεταξύ άλλων από μια κουζίνα με ένα καθιστικό. Επιπλέον, ενσωματώσαν ένα ανυψωμένο υπνοδωμάτιο, όπου χωράει ένα διπλό κρεβάτι και συμπεριλαμβανόμενη μια ντουλάπα.

Στην επόμενη σελίδα 2 διαβάστε περισσότερα για το τί έχουν ενσωματώσει. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε αυτό το υπέροχο βίντεο με το τι έκαναν τελικά αυτοί!